Kuva: 2022-11/badasses.jpeg

Badasses Plays Hurriganes

Meitä on aika monta, joiden mielestä Hurriganes on kaikkien aikojen kovin kotimainen rockbändi! Vaikka yhtyeen varsinaisista aktiivivuosista on jo jokunen tovi, sen musiikki elää vahvana edelleenkin ja kyltymättömät fanit kaipaavat sen tiimoilta myös livekokemuksia.

Tuohon kaipuuseen vastaa nyt osaltaan Pate Frimanin johtama joensuulais-jyväskyläläis-tamperelainen Badasses-trio, joka on ottanut sydämenasiakseen toisintaa Hurriganesin suosituimmat biisit pyörremyrskymäisessä liveaktissaan.

Vaikka trio on verraten uusi, sen musikanteilla on jo pitkä kokemus monenlaisesta rockmusiikista, sekä yhdessä että erikseen.

Yhtyeen kitaristi/vokalisti Pate Friman on tullut tunnetuksi useammastakin englanninkielisestä yhtyeestä, joihin lukeutuvat mm. Wild Willie & Big Deal, Pate Friman & Orient Express, Rebellion ja niinikään Hurriganesia soittava joensuulainen Tsugu Ways.

Eikä tietenkään pidä unohtaa legendaarista suomirock-jyrää, Kalle Päätaloa.

Jos olet Hurriganes-diggari tai jos rehellinen kolmen soinnun rock & roll ylipäätään menee jalkasi alle, Badasses saa takuulla monosi liikkeelle!